stoer, lief, eigenwijs, hip & handgemaakt........Design voor jouw dreumes!
BESTELLEN

Wil je een loopfiets, geboortefiets, bouwpakket of een Dreumes Design bestellen, stuur dan een e-mail naar info@dreumez.nl. Via de mail stemmen we het ontwerp van je loopfiets of geboortefiets verder af. Een Dreumez Design fietsje is al klaar en kan snel worden verzonden. Na het plaatsen van je bestelling krijg je per e-mail een definitieve orderbevestiging/factuur met daarin een ordernummer, het aankoopbedrag en de betalingsinstructies.

Betaling van het dreumez-product per vooruitbetaling. Na ontvangst van je betaling wordt je bestelling in behandeling genomen en in principe binnen 5 werkdagen verzonden. Je krijgt een e-mail bericht als je bestelling wordt verzonden.

verzending:
Voor levering van de loopfietsjes wordt gebruik gemaakt van de diensten van TNT post. Pakketten worden verzonden onder de algemene voorwaarden van TNT post. De  verzendkosten voor verzending binnen Nederland zijn € 7,25 (incl. Track & Trace). Mocht je je pakket verzekerd willen verzenden dan kun je dat aangeven in je bestelmailtje.  De extra kosten hiervoor vind je terug op de website van TNT Post. Voor verzending naar het buitenland (Dreumez verzendt alleen binnen Europa) gelden aangepaste tarieven en voorwaarden. Ik vraag  je in dit geval eerst contact met mij op te nemen. In overleg kan een bestelling ook worden afgehaald.
Ho
NSTAGRAM  |   FACEBOOK  |   YOUTUBE